Wij leveren energie aan onze eigen opa’s en oma’s. Dus het moet goed zijn.

Beloftes

Rechttoe-rechtaan energie leveren. Wat is dat?

Bij My-Energie vinden we het belangrijk dat we beloftes kunnen nakomen. Zo leveren wij altijd Nederlandse groene stroom tegen een scherpe prijs en krijgt u van ons geen onnodige e-mails, maar wel tijdig een concurrerend verlengaanbod.

Heb je vragen? Onze professionele klantenservice helpt je graag verder en is goed bereikbaar zonder lange wachttijden. Zij zorgen voor de jaarlijkse afrekening, duidelijkheid over de verwachtte afschrijvingen en beantwoorden ook uw vragen snel en duidelijk.

Zo maken we het voor jou graag eenvoudig en goed. We willen niet dat de klanten te maken krijgen met de top tien ergernissen van consumenten over energiebedrijven. Onze eigen familie, buren, relaties en kennissen zijn namelijk ook klant.

Daarom

My-Energie wil de energiemarkt voor consumenten nog transparanter maken en laten zien dat het anders kan. My-Energie ziet elektriciteit en gas als basis voor haar dienstverlening. Wij zetten in op een toekomst waarin ieder gebouw slim omgaat met energie, door te besparen, zelf energie op te wekken en op te slaan. En zo zul je steeds minder afhankelijk zijn van de levering van energie.

De energie die je nog wel nodig hebt, koopt My-Energie direct voor je in en rekent daarbij een vaste lage opslag voor de dienstverlening. Daarnaast werken we samen met partners en wederverkopers die in de energie zitten. Als familieleden, buren of kennissen een contract willen, dan worden ze ondergebracht bij My-Energie.

  • Blijvend laag & voordelig
  • Blijvend eenvoudig
  • Blijvend Nederland groen

De mensen

De mensen achter My-Energie kennen de Nederlandse energiemarkt als geen ander. Ze werken samen aan een transparante, eenvoudige en slimme energiemarkt.

My-Energie blijft koers houden en nodigt je van harte uit samen dezelfde kant op te gaan.

My-Energie is een handelsnaam van ServiceHouse B.V., vergunninghoudend energieleverancier.

ServiceHouse valt onder toezicht van de Autoriteit Consument en Markt.

logo-acm-nl

Blijvend laag en voordelig

My-Energie zet in op blijvend lage en voordelige energie. In de afbeelding hiernaast is te zien waar het voordeel precies in zit. Waar de marktpartijen beginnen in het eerste jaar met een eenmalig voordeel, zet My-Energie in op blijvend lage tarieven. Hierdoor ben je ieder jaar blijvend verzekerd van een zeer laag en voordelig energietarief en hoef je nooit meer over te stappen.

Support

support@my-energie.nl
088 54 54 200

Bereikbaar van maandag tot vrijdag,
van 9.00 tot 17.00 uur

Adres

stationsplein 21
3818 LE Amersfoort

P.O. Box 2225
3800 CE Amersfoort

MyEnergie

My-Energie is een handelsnaam van ServiceHouse B.V.

KvK 62009761
BTW NL854593184B01
IBAN NL10 ABNA 0860 9351 32